inspiration · tankar · thoughts

På plats

Efter en allt för lång paus är det dags att dra igång bloggen igen. Familjen och jag har tagit vårt pick och pack och flyttat 600 meter. Försäljningen av vår gamla lägenhet, flyttandet och att få saker på plats har varit både tids- och energikrävande så jag har inte hunnit med så mycket virkande. Däremot har jag inrett min virk- och skaparplats och jag är väldigt nöjd.


Hyllan och skrivbordet är från XXXLutz, lådorna som garnet ligger i och triangelhyllan är från Lagerhaus och fåtöljen med tillhörande fotpall är från IKEA.


Jag är ganska noga med att kontrollräkna maskor när jag virkar. Stämmer det säger jag alltid YAY! Så när jag hittade denna vimpel fick den hedersplatsen över fåtöljen.


Jag har också köpt en tv-möbel som matchar garnhyllan och skrivbordet. Där i har jag mina mönsterböcker och tidningar. Lådorna är fyllda med garn. Plastlådorna som står ovanpå är inhandlade på IKEA. Där i har jag diverse pågående projekt, virknålar, sytillbehör och annat smått och gott.


En blommhylla från Åhléns passar utmärkt att förvara garn i. Övers ligger mina rutor till CALen Last dance on the beach, i mitten är mitt lager med 25gramsnystan Catona och underst ligger min mandala madness och garnet till det projektet.

Framöver blir det mer virkande och jag har en del roliga projekt på gång. Jag ser fram emot att berätta om dem för er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s