crochet · Mönster på svenska · patterns in English · virkning

Lavender kite 🇸🇪 Svenska & 🇺🇸 US terms

 

🇸🇪 Denna vackra, asymmetriska sjal är gjord i garnen Scheepjes Whirl och Scheepjes Whirlette. När jag skapade mönstret använde jag hela Whirlnystanet, men bara en liten del av Whirlettenystanet. Om man vill så kan man hoppa över rad 156 – 167 och rad 180 – 191. Då bör det räcka med endast ett nystan Whirl, men sjalen blir ca 16 cm smalare. Om man hellre vill använda mer av Whirlettenystanet kan man lägga till 12 rader efter rad 167 och ytterligare 12 rader efter rad 239. Då blir sjalen ca 16 cm bredare.

 

🇺🇸 I have made this beautiful, unsymmetrical shawl with the yarn Scheepjes Whirl and Scheepjes Whirlette. When I created the pattern, I used the whole Whirl yarn cake, but just a little bit of the Whirlette yarn cake. If you want to, you can skip the rows 156 – 167 and rows 180 – 191. If you do that, you will probably have enough yarn to finish the shawl with just the Whirl, but it will make the shawl about 6 inches smaller. If you prefer to use more of the Whirlette, you can add 12 rows after row 167 and 12 rows after row 239. This will make your shawl about 6 inches wider.

 

 

 

🇸🇪 Materielet jag använder till Lavender kite är 1 nystan Whirl, 1 nystan Whirlette, Clover amour virknål 4 mm samt en markör. Ni hittar produkterna hos favoritgarner.se i länkarna nedan.

 

🇺🇸 The material I have used making the Lavender kite is 1 Whir, 1 Whirlette, Clover amour crochet hook 4 mm and a stitch marker. You can buy the products from favoritgarner.se Use the links bellow to find the products.

Whirl: https://favoritgarner.se/produkt/whirl-scheepjes/

Whirlette: https://favoritgarner.se/produkt/whirlette-scheepjes/

Clover amour: https://favoritgarner.se/produkt/virknal-clover-amour/

Markörer/stitch markers: https://favoritgarner.se/produkt/stickmarkorer-tulip-hjarta-bla/

 

🇸🇪 Här hittar ni mönstret till Lavender kite på Svenska:

Lavender kite Svenska

 

🇺🇸 You find the pattern in English, US terms here:

Lavender kite US

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s