CAL · calendar · crochet · kalender · patterns in English · virkning

🇸🇪 Lucka 5 🇺🇸 Day 5

🇸🇪 Nu har vi kommit fram till lucka 5 i Stitchbloggers julkalender och jag bjuder på denna strålande juldroppe. Här i skåne har vi ofta blöta jular utan snö, så denna droppe får representera de jular jag är mest bekant med.

Det svenska mönstret är publicerat hos favoritgarners sammarbetspartner Land, och ni hittar det här: http://www.land.se/fixat/virka-en-snovit-droppe-till-granen/

I garnpaketet finns det material till att virka en droppe. Har du inte köpt ett garnpaket till kalendern finns det fortfarande några kvar i lager. Ni hittar dem här: https://favoritgarner.se/produkt/garnpaket-stitchbloggers-julkalender-2017/

Använd hashtaggarna #stitchsbloggersxmas och #virkvisa när ni lägger upp bilder på era juldroppar på sociala medier.

 

🇺🇸 We have now reached day 5 of the Stitchbloggers advent calendar and today I give you this shining Christmas drop. In the south of Sweden, where I live, we often have wet Christmases but no snow so this drop represent the Christmases that I’m used to.

There is enough yarn to make one drop in the calendar yarn pack. If you haven’t bought a yarn kit yet, there are still a few left. You find them here: https://favoritgarner.se/produkt/garnpaket-stitchbloggers-julkalender-2017/

Use the hashtags #stitchsbloggersxmas and #virkvisa when you post pictures of your Christmas drops on social medias.

The pattern is in US terms and you find it here:

Juldroppe US

 

6 kommentarer på “🇸🇪 Lucka 5 🇺🇸 Day 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s