CAL · calendar · crochet · kalender · virkning

🇸🇪 Lucka 13 🇺🇸 Day 13

597F0B43-7DBF-4A87-A694-E0A672AFA20A.jpeg

🇸🇪 Nu är det äntligen min tur igen att dela med mig av ett mönster till er, som en del av Stitchbloggers och Favoritgarners julkalender. Har ni varit inne på stitchbloggers.com och sett vilka andra fantastiska mönster som gömt sig bakom luckorna?

Mitt förra kalendermönster var en droppe som representerade de blöta och slaskiga jularna vi ofta har här i skåne. I lördags kom det dock några snöflingor, och det fortsatte faktiskt snöa lite några dagar till. Så vad passar bättre än att virka en just en snölinga? I garnpaketet finns det material till att virka 5 vita och 5 gröna flingor.

Använd hashtaggarna #stitchbloggersxmas och #virkvisa när ni lägger upp bilder på era snöflingor på sociala medier.

 

🇺🇸 Now it’s finally my turn again to share a pattern with you as a part of Stitchbloggers and Favoritgarners advent calendar. Have you looked at stitchbloggers.com to see what other amazing patterns that are a part of this calendar?

My last calendar pattern was a drop that represented the wet Christmases that we usually have here in the south of Sweden. But last Saturday, it did start to snow and it continued for a couple of days. So what would fit better than to crochet a snowflake? There is enough yarn to make 5 white and 5 green snowflakes in the calendar yarn pack.

Use the hashtags #stitchbloggersxmas and #virkvisa when you post pictures of your snowflakes on social medias.

Snöflinga SV

Snöflinga US

5 kommentarer på “🇸🇪 Lucka 13 🇺🇸 Day 13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s