utbildning

Virkkurser på medborgarskolan

Nästa måndag händer något jätteroligt. Jag ska nämligen börja undervisa i virkning på medborgarskolan i Lund och Eslöv. Jag kontaktade medborgarskolan och frågade om de inte vill erbjuda virkning i sitt kursutbud, och det ville de. Jag har fått lägga upp kursen som jag själv vill, och jag kommer köra samma kurs i både Lund och i Eslöv.

 

Kursen jag ska hålla är Virkning för nybörjare. Vi kommer gå igenom virkningens grunder, så som hur man gör löpöglor, virkar luftmaskor, fasta maskor och stoplar. Vi kommer även träna på att virka fram och tillbaka utan att öka eller minska antal maskor. Sen kommer vi tillsammans bestämma vad vi vill virka. Kanske blir det ett projekt, eller så blir det flera.

 

Gå gärna in och anmäl dig här:

http://www.medborgarskolan.se/amnesomraden/konst-och-hantverk/ovrig-textilslojd/?ajax=1&lid=Sk%C3%A5ne%20l%C3%A4n

 

Så småningom hoppas jag på att kunna erbjuda fler virkkurser med andra inriktningar. Hör av er om det finns något du skulle vilja gå en kurs i och lära dig. Det ska bli hur kul som helst att börja undervisa i ämnet som jag älskar och brinner för.
 Eftersom jag har ett samarbete med favoritgarner.se kan det hända att deltagarna på mina kurser får en liten överraskning. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s