inspiration · tankar · thoughts · virkning

Stora vs små projekt / Big vs small projects

🇸🇪 Vilken sorts projekt virkar ni oftast? Små som bara tar någon eller några dagar att göra eller stora som kan ta flera månader? Jag tycker det är roligt med små projekt, just eftersom man snabbt får ett resultat. Men oftast ger jag mig på stora saker.

🇺🇸 What kind of projects do you usually crochet? Small once that take a day or two or to finish or big once that can the months to compleate? I like small projects because you get a quick result. But most of the time I’m ending up making big items.

🇸🇪 För ett tag sen virkade jag och min tioåring varsin donut. Det blev några mysiga timmar tillsammans, och våra donuts blev toksöta.

🇺🇸 A while ago, my 10 year old and I crocheted a donut each. We spent some nice hours together and the donuts turned out great.🇸🇪 Ett av mina stora projekt som jag håller på att bli klar med är min Last dance on the beach-filt. Det är Scheepjes CAL från 2016. Jag har virkat på den i nästan ett helt år, och nu längtar jag efter att bli klar med den så jag kan krypa ner i soffan och gosa in mig i den. Kitet finns i två prisklasser. Ett billigare med akrylgarn och ett dyrare med merinogarn. Jag virkar min i merinovarianten vilket känns lyxigt.
Den varianten jag virkar finns att hitta i länken, men favoritgarner har de olika varianterna.

https://favoritgarner.se/produkt/scheepjes-cal-2016-merino-soft-filt-dance-under-the-sea-endast-garn/

🇺🇸 One of my big projects I’m about to finish is the Last dance on the beach blanket. It’s Scheepjes CAL from 2016. I’ve been working on it for almost a year, but now I can’t wait to finish it so I can snuggle up under it on the couch. The yarn kit comes in two versions. A cheaper one with acrylic yarn and a more expensive with merino yarn. I’m making mine in the merino version which feels luxurious.
You find the version that I’m using in this link, but favoritgarner has the different versions in stock.

https://favoritgarner.se/produkt/scheepjes-cal-2016-merino-soft-filt-dance-under-the-sea-endast-garn/

En kommentar på “Stora vs små projekt / Big vs small projects

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s