CAL · inspiration · tankar

Önskan att kunna mer. 

Jag är väldigt driven när det kommer till virkning. Jag vill hela tiden ha nya utmaningar och lära mig nya saker. Fem månader efter jag plockat upp virknålen för första gången såg jag de första delarna av Sophies universe av Dedri Uys. Det var en pågående CAL (crochet along) och de fem första (har jag för mig) delarna var släppta. Jag blev förälskad med en gång och började virka med de garner jag hade hemma. Eftersom jag älskar blått fick det bli sex nyanser av just blått.

Jag har, på många ställen, läst att när man ska tackla nya mönster ska man läsa igenom hela mönstret först. Bara tanken stressar mig. Min teknik har varit att ta ett varv/en rad i taget. Läs noga, kolla noga på bilder om det finns att tillgå och jämför med det du har i dina händer. När jag stötte på en maska eller kombination jag inte kunde, och det hände ofta, sökte jag på youtube eller Google och på det sättet tog jag mig framåt.
  image
En maska i taget växte min Sophie sig större och en maska i taget växte min kunskap.

Jag är stolt över mig själv och jag är tacksam för att Dedri Uys har skapat och delat med sig av sitt fantastiska mönster.

Mönstret hittar man i länken. Där hittar man även vidare till den svenska översättningen om det önskas.

http://www.lookatwhatimade.net/crafts/yarn/crochet/sophies-universe-cal-2015/sophies-universe-cal-2015-information/

En kommentar på “Önskan att kunna mer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s