crochet · garn · inspiration · virkning · yarn

Wanderlust 🇸🇪 Del 1 🇺🇸 Part 1

🇸🇪 När jag designade Northern poncho använde jag garnet Secret Garden av märket Scheepjes, men jag gillar att testa samma mönster i olika garner. Så jag kikade runt på Favoritgarners utbud och kom snabbt fram till att jag ville testa att virka ponchon i Wanderlust, också det av märket Scheepjes. Det var dock klurigt att se färgerna på garnet när det är var i nystan, så jag körde på ett säkert kort – svart och vitt. Men min nyfikenhet var väckt, så jag beställde hem ett nystan i alla färger. De finns i 19 olika varianter.

Du kan köpa dem här:

https://favoritgarner.se/produkt/wanderlust-scheepjes/

Jag kommer visa 10 av 19 nu. De resterande 9 kommer i ett senare inlägg.

Wanderlust är ett mjukt och glansigt garn i 100% akryl och ett nystan innehåller 100g. Färgerna går gradient från en till en annan och färgskiftningarna kommer regelbundet och i en viss ordning vilket faller mig i smaken. Det går ca 50g på en komplett färgseksekvens. Rutorna jag virkat väger drygt 50g och är 30cm långa och 23 cm breda. Jag har använt en 5 mm virknål.

🇺🇸 When I designed Northern poncho, i used the yarn Secret Garden by Scheepjes, but I like testing the same pattern in different kinds of yarn. So I took a look at what Favoritgarner have in their shop and soon made up my mind that I wanted to try the yarn Wanderlust, also by Scheepjes. It was tricky to see all the colors on the skeins so I used a safe option – black and white. But I was still curious about the other colors, so I ordered one of each. They come in 19 varietys.

You can buy them here:

https://favoritgarner.se/produkt/wanderlust-scheepjes/

I will show you 10 out of 19 now. The other 10 will be shown in a lager blog post.

Wanderlust is a soft and shiny yarn in 100% acrylic and comes in 100g skeins. The colors changes gradient and the color sequenses are eaven and comes in a sertain order, which I like. One full colour combination is about 50g. My squares way a little bit more than 50g and are 30 x 23 cm. I have used a 5 mm hook (hook size H).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s